Polityka prywatności

 


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.


Dane osobowe przekazywane przez Klienta są przetwarzane przez Sklep wyłącznie w celu realizacji umowy (realizacji zamówienia), zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101, poz. 926 z 2002r.).


Klient może wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Sklep w celach marketingowych oraz może wyrazić zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od Sklepu za pomocą środków komunikacji elektronicznej i poczty. Podanie danych jest dobrowolne.


Dane osobowe nie są udostępniane ani sprzedawane innym podmiotom dla celów marketingowych.


Klient ma prawo wglądu do swoich danych, poprawiania ich lub uzupełnienia oraz żądania ich usunięcia.

 

Pragniemy zwrócić uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.


Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres kontakt@designbywomen.pl bądź telefonicznie pod numerem 693 93 76 75.

 

 

 

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies.

W naszym sklepie zapisywane są informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:
- informacje na temat sesji,
- ostatnio oglądane produkty,
- oddanie głosu w ankiecie.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Kontakt

DesignByWomen
NIP: 9481203654

ul. Rzemieślnicza 30
05-806 Nowa Wieś
woj. mazowieckie

 


tel. 693 937 675
kontakt@designbywomen.pl

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Dostawa

Zamówienia powyżej

200 zł DOSTAWA GRATIS!!!

Bezpiecznie

 

  • -  Szyfrowane dane i transakcje
  • - Gwarantowany zwrot pieniędzy (14 dni na zwrot towaru)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Z  DesignByWomen spełnij marzenia i UBIERZ SWÓJ DOM.

projekt i wykonanie synermedia
Click Shop | Hosting home.pl